MTB Zuid Veluwe XL Challenge Powered by Papendal

Gaan voor Goud!

Papendal –> Ede –> Lunteren –> Otterlo –> Ede –> Papendal –> Renkum –> Arnhem –> Schaarsbergen –> Arnhem –> Papendal

Op Papendal gaan ze voor niets minder dan goud! Topsporters trainen hier elke dag voor het hoogste haalbare; dé gouden medaille! Heb jij ook het doorzettingsvermogen, de passie én de kracht van een topsporter? Dan is de MTB Zuid Veluwe XL Challenge Powered by Papendal echt iets voor jou!

Met 153 kilometer aan te combineren routes van het MTB Zuid Veluwe netwerk zet jij alles op alles om niet alleen de challenge over deze fantastische singletrails te behalen, maar ontdek je ook het mooiste wat de Zuid Veluwe te bieden heeft. Van uitgestrekte Veluwse bossen, tot mooie vergezichten over het Rijndal en de Betuwe, tot prachtige heidevelden waar ooit de geallieerden landden en je herinnerd wordt aan Operation Marktet Garden.

De MTB Zuid Veluwe XL Challenge start en eindigt op het topsportterrein van Papendal. Je kunt er natuurlijk ook een heel sportief weekend van maken door te blijven slapen in het hotel, gelegen op het terrein. Het hotel beschikt over een restaurant, gezellige bar, fitness, sauna en relaxruimte waar men voor jou klaar staat!

Dus waar wacht je nog op? Download de route en ga de challenge aan!

 

 

Hotel Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem
hotel@papendal.nl
www.papendal.nl